Onlangs is Marieke Suijkerbuijk een crowdfundingsactie voor Lucas gestart om zijn medische kosten (deels) te kunnen vergoeden! Zoals jullie weten heeft Lucas een zware periode achter de rug. Een ontsteking aan zijn been heeft ervoor gezorgd dat hij afgelopen zomer zijn been heeft moeten laten amputeren. Een zwaar proces voor Lucas. Gelukkig is hij onlangs naar het OTC gebracht, waar hij goed verzorgd wordt en begint aan te sterken. Hij zal hier nog maanden moeten verblijven, wat veel medische kosten met zich meebrengt.En zojuist deelt Marieke dit geweldige nieuws op haar Facebook-pagina:

“Wat overweldigend gaaf en hartverwarmend is dit….in nog geen 3 weken tijd is het streefbedrag voor Lucas al bereikt !! Ik ben er een beetje sprakeloos en behoorlijk ontroerd door… Ik wil iedereen die meegeholpen heeft ontzettend bedanken !! Met Lucas gaat het heel langzaam steeds ietsje beter. Er is nog een lange weg te gaan voor hem, maar jullie (door donaties uitgesproken) medeleven en steun zullen ook ongetwijfeld zijn hart verwarmen en hem heel veel goed doen. Voor degene die ook nog willen bijdragen; de site zal nog even open blijven. Alle extra beetjes helpen, want er is bv nog steeds geen garantie dat er geen herstel operatie nodig is voor Lucas. En daarnaast is er dus nog een kindje op Hanukkah met een soortgelijke handicap. Extra opgehaalde sponsoring zal gebruikt worden om preventieve middelen aan te schaffen zodat haar het leed van Lucas hopelijk bespaard zal blijven. https://sugairb.nl/steunlucas/

Medasi!! Medasi!! Medasi!! ”.

Marieke, heel heel hartelijk dank voor dit fantastische initiatief! Echt ongelofelijk wat je in deze korte tijd hebt bereikt. Zo’n mooi bedrag voor Lucas! Bedankt ook aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd.