Kindertehuis Hanukkah kan naast de donaties van particulieren, ook rekenen op de financiële steun van de volgende bedrijven:

Onze zakelijke donateurs

The Travel Club

Stichting Mariëtte’s Child Care is afhankelijk van donaties en giften. We zijn dankbaar voor iedere bijdrage, groot of klein, eenmalig of op maand- of jaarbasis.

Esra Berger-van Hemert:
“Met mijn bedrijf The Travel Club Heiloo organiseer ik al jaren de mooiste reizen over heel de wereld voor mijn klanten waaronder Afrika. Omdat ik het belangrijk vindt om iets terug te doen voor deze wereld steun ik bij elke boeking de activiteiten van Mariëtte en haar team. Ik vind het belangrijk dat we ons realiseren dat niet iedereen het voorrecht heeft om in onze welvarende westerse wereld te leven en zomaar de hele wereld te kunnen bezoeken.
Zelf heb ik bij Mariëtte op de basisschool gezeten en ik volg haar activiteiten al sinds haar start. Heel veel respect dat ze haar eigen leven zo in het teken zet van het zorgen voor de kinderen in Ghana. Ga zo door!”
www.thetravelclubheiloo.nl

Met uw bijdrage aan Stichting Mariëtte’s Child Care maakt u het werk van Mariëtte & Moses in Ghana mogelijk. Zowel eten, drinken, onderhoudskosten, elektriciteits- en ziekenhuiskosten, als voor de Circle of Life School en Junior High School. Hiervoor is jaarlijks minimaal € 125.000,- nodig.

Via onderstaande ‘button’ kunt u een éénmalige donatie overmaken.