Elk jaar organiseert KRO-NCRV een goede doelen actie ‘Warm Hart’. Met deze actie geeft KRO-NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen. Doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme samenleving. Zij maken kans op een donatie van natie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.

Wij zijn genomineerd!

Wij hebben vandaag vernomen dat Stichting Mariëtte’s Child Care, die het werk ondersteunt van Mariëtte en Moses in kindertehuis Hanukkah en hun scholen in Ghana, genomineerd is voor deze actie. Geweldig nieuws dus!

STEM NU!

Vanaf 10 september tot en met 14 november kan er op de actiepagina van Stichting Mariëtte’s Child Care gestemd worden. Dat kan via onderstaande button. Een stem is alleen geldig wanneer je je stem bevestigt in de e-mail
van KRO-NCRV. Die email ontvangt de stemmer direct (tot maximaal 15 minuten) na het stemmen en bevat een bevestigingslink om de stem definitief te maken. Heb je de e-mail niet ontvangen? Misschien is de e-mail in de spambox beland. Zo niet, dan kunt u contact opnemen via
actiewarmhart@kro-ncrv.nl. Een persoon kan maar één keer stemmen. Stemcomputers en robotstemmen worden niet meegerekend
(dit zijn ongeldige stemmen).

Jurering

Op donderdag 26 november 2020 worden de vijf goede doelen met de meeste stemmen bekend gemaakt op de website van Actie Warm Hart. Deze top vijf wordt uitgenodigd voor een presentatie over hun goede doel op zaterdag 12 december 2020. Deze presentaties worden beoordeeld door een onafhankelijke KRO-NCRV jury. Daarna worden de drie winnaars bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking.