Een paar weken geleden bedacht onze ambassadeur Francis van der Klooster (Circle4Kids) een spontane ‘tikkie’-actie om geld in te zamelen voor kindertehuis Hanukkah. Zij had Mariëtte gesproken over de financiële situatie in Ghana. Het is momenteel een zware periode door de coronacrisis. Ruim veertig kinderen in kindertehuis Hanukkah moeten onderhouden worden, hardwerkende mama’s en werknemers die de kinderen verzorgen moeten betaald worden en dit alles kost veel geld. Jaarlijks komen er grote donaties binnen via acties van vrijwilligers die langskomen, maar door de coronacrisis ligt dit alles stil…

De oproep die Francis deed op social media maakte veel reacties los. Francis mocht veel mensen een tikkie sturen voor een donatie.

Dit weekend heeft Francis de cheque van deze actie aan Mariëtte overhandigd met het bedrag van maar liefst 4.387 euro! Daarnaast heeft Francis ook een cheque van 6663 euro gegeven dankzij de opbrengst van de verkoop van vogeltaarten, speelgoed en kleding. Een totaalbedrag dus van 11.500 euro!

Lieve Francis en alle donateurs:
hartelijk bedankt voor deze geweldige bijdrage.
Jullie donaties komen zo goed van pas!
Jullie zijn geweldig!