Dit fantastische filmpje kregen we van onze trouwe sponsor en vrijwilligster Willy. Zoals zij al aangeeft is zij al jarenlang sponsor van Kofi.

Wij ontvangen geen overheidssubsidies en zijn daarom afhankelijk van de vrijgevigheid van particulieren en bedrijven.

Zoals Willy al in haar filmpje aangeeft, is het mogelijk om maandelijks een kind te sponsoren. We zetten graag de mogelijkheden op een rij:

** Sponsoring voor levensonderhoud:
Een maandelijkse bijdrage van 35,- euro kan direct het verschil maken in het leven van een kind. De bijdrage wordt gebruikt voor voedsel, onderdak, medische zorg en andere basisbehoeften.

** Sponsoring voor onderwijs:
Onderwijs is de sleutel tot een betere toekomst. Met een maandelijkse bijdrage van 45,- euro zorg je ervoor dat een kind naar school kan gaan (onze Circle of Life School) en zo hun talenten kunnen ontwikkelen en een vak te leren waarmee ze later zelfstandig kunnen worden. De bijdrage wordt gebruikt voor o.a. schoolgeld, boekengeld, eten op school, uniform etc.

Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan het voortbestaan van Hanukkah en de welzijn van de kinderen in kindertehuis Hannukkah.

Ben je geĆÆnteresseerd om een kind maandelijks te sponsoren voor levensonderhoud of onderwijs? Stuur dan een mailtje naar info@mchildcare.nl.

EĆ©nmalig doneren kan hieronder:

ā‚¬