Zoals je wellicht weet ligt Lucas in het ziekenhuis. Vorige week is zijn been geamputeerd. Het was een enorm zware operatie, die gelukkig goed is verlopen. Lucas maakt het naar omstandigheden goed; al blijft het nog erg spannend hoe zijn herstel gaat verlopen.

Op dit moment zijn we voor Lucas op zoek naar een grote hoeveelheid gratis speciaal verband (zie foto’s) en willen daarom vragen of er mensen zijn die dit verband hebben liggen en dit naar ons willen opsturen. Voor de eerste week zijn we inmiddels voorzien, maar voor de komende tijd hebben we nog meer verband nodig (formaat verband: 20×30, 15×15 of 5×5 cm) .
Om een beeld te schetsen: de aankomende weken heeft Lucas 1 pakje verband per dag nodig (28,- euro per stuk).

Daarnaast heeft Lucas Abound nodig; een soort voedingssupplement dat gebruikt wordt na amputaties.

Heb je verband en/of Abound (eventueel in losse zakjes), dan horen we het graag. Dat kan via mail (info @ mchildcare.nl) of bel Marjo: 06-42145775.

Alvast enorm bedankt voor het meedenken en alle hulp.

Wil je ons financieel steunen? Dat kan via onderstaande button:

Over Lucas:
Lucas is vijftien jaar oud en woont bij ons in kindertehuis Hanukkah vanaf dat hij drie weken oud is. Hij was een van de eerste kinderen die in Kindertehuis Hanukkah kwam wonen. Lucas is geboren met een open ruggetje en is verlamd vanaf zijn middel.
Eind augustus hebben de artsen besloten dat zijn been geamputeerd moet worden. Dit als gevolg van een infectie aan een doorligplek aan zijn been, die niet wilde genezen.