trommelen defZondagmiddag 22 januari was de jaarlijkse Hanukkah-dag. We danken Sander van Weert voor het beschikbaar stellen van de prachtige locatie. Tevens bedanken we Rikie voor het beschikbaar stellen van de heerlijke hapjes.

Vele lieve oud vrijwillig(st)ers waren aanwezig om onder genot van een hapje en drankje mooie herinneringen op te halen. Ook waren er toekomstige vrijwillig(st)ers die alvast de sfeer wilden proeven van de grote ‘Hanukkah Family’.

Sander van Weert werd uitgeroepen tot ambassadeur van Stichting Mariette’s Child Care 2017. Hij ontving de scepter van oud-ambassadeur Elisa Hoffenaar. We bedanken Elisa voor haar geweldige ambassadeurschap en betrokkenheid in het afgelopen jaar.

sander staf defOp deze Hanukkah-dag werd tevens afscheid genomen van Marjo van Dijck als voorzitter van onze stichting. Al ruim 12,5 jaar zetten Marjo en Gerrit (ouders van Mariette) zich vol liefde en passie in voor de stichting die er voor heeft gezorgd dat Mariƫtte en haar man Moses Asagbo hun kindertehuis Hanukkah in Ghana konden verwezenlijken en dat er al ruim 120 kinderen een goed en liefdevolle opvang hebben gevonden in hun kindertehuis de afgelopen 10 jaar.

bestuur allenOok het bestuur is in een nieuw jasje gestoken per januari 2017. Inge Oude Nijeweme neemt vol enthousiasme de rol als voorzitter over van Marjo. Sandy Hof-Teeuwen neemt de rol op zich als secretaris en de penningmeester blijft Gerrit Krouwel (vader van Mariette). Ina Greven is benoemd tot coƶrdinator vrijwilligers.

Het nieuwe bestuur heeft gisteren tevens Marjo uitgeroepen als Ere-voorzitter. Ze ontving van haar familie een prachtige zilveren speld met het logo van Mariette’s Child Care.

speld defWe willen hierbij iedereen bedanken voor de aanwezigheid, enthousiasme en gezelligheid. De kinderen op Hanukkah zullen trots op jullie zijn als ze weten dat er nog zoveel lieve mensen zijn die Hanukkah in hun hart dragen.

Medasi