Sandy Hof-Teeuwen uit Hoofddorp is illustrator van het vrolijke ontwerplabel Sandysign en tevens bestuurslid van Stichting Mariëtte’s Child Care.

Om geld in te zamelen, brengt Sandysign een set van vier ansichtkaarten op de markt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de bouw van de nieuwe Junior High School bij kindertehuis Hanukkah in Sunyani. Het nieuwe project na de bouw van de ‘Circle of Life’-basisschool, die in 2014 haar deuren opende.

“Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen in Ghana, net als mijn eigen kinderen, goed onderwijs krijgen en dat zij na de basisschool nog drie jaar voortgezet onderwijs  kunnen volgen. Het zou geweldig zijn als met de verkoop van mijn ansichtkaarten een leslokaal gefinancierd kan worden en de droom van mijn vriendin Mariëtte mag uitkomen.”, aldus Sandy.

De kleurrijke ansichtkaarten zijn voor 5,- euro per set verkrijgbaar. Je bestelt ze door een mail te sturen naar info@sandysign.nl (Sandy stuurt je dan de betaalinformatie).

Sandysign illustreert voor verschillende opdrachtgevers. Zo ontwierp Sandy eerder de shopper van de Huishoudbeurs en ontwerpt zij wenskaarten voor Hallmark.