Wat hebben we super leuke en lieve reacties ontvangen op de ‘oude’ foto’s van Mariëtte in Ghana. Vandaag delen we deze bijzondere foto van Mariëtte en Moses, van alweer vijftien jaar geleden, toen ze elkaar leerden kennen in het kindertehuis in Ghana. Mariëtte die al had aangegeven in Ghana te willen blijven, kon deze keus nog makkelijker maken na de ontmoeting met Moses. Zij besloten te trouwen en samen hun eigen kindertehuis te gaan bouwen om zo de kinderen te helpen die (tijdelijk) geen veilige en stabiele thuissituatie hebben.
Ongelofelijk wat dit toen jonge stel na vijftien jaar al hebben betekend (en nog steeds betekenen) voor de Ghanese bevolking en in het bijzonder de Ghanese kinderen. Hoe had het leven van hen eruit gezien als zij niet voor hun droom waren gegaan? Een stuk minder mooi, dat weten we zeker.
Lieve Mariëtte en Moses, maar weinig mensen weten hoe het is om dag in dag uit te doen wat jullie doen. We zijn ontzettend trots op jullie! En we zijn enorm dankbaar voor alle mensen in Nederland die het mogelijk maken dat jullie het werk in Ghana kunnen blijven doen.
http://mchildcare.nl