Het is alweer een goed jaar geleden dat Gerrit, Marjo, Mariëtte en Sandy namens Stichting Mariëtte’s Child Care aanwezig waren op het Windesheim College in Almere, waar de studenten van de Associate degrees Commerciële Economie en Ondernemen van het Windesheim College in Almere hun plannen voor de Social Impact Challenge aan ons presenteerden.

Wat we toen niet wisten was dat de geweldige plannen niet door konden gaan vanwege de corona-uitbraak. Maar onlangs hebben we weer contact gehad met de docenten en studenten van het Windesheim College, die zich alsnog gaan inzetten voor kindertehuis Hanukkah. Er zijn weer fantastische acties bedacht, waaronder de verkoop van mondkapjes, inzamelen van lege statiegeldflessen en diverse growdfunding acties.

We zijn heel blij met de betrokkenheid van alle docenten en studenten en wensen hen heel veel succes met de acties voor onze stichting.

Links naar een aantal acties:
Mondkapjes:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3716503771759211&set=a.351200204956268

Growdfunding:
https://www.gofundme.com/f/steun-marittes-child-care-hanukkah?member=8534268&utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer

https://www.doneerdoel.nl/actie/3177/mariettes-child-care