STEMMEN VANAF NU MOGELIJK
We zijn 1 van de 100 deelnemers van de goede doelen actie Warm Hart van KRO-NCRV en vanaf nu kan er op Stichting Mariëtte’s Child Care gestemd worden. We maken hiermee kans op de hoofdprijs van 10.000 euro of de andere geldprijzen van 5.000 of 2.500 euro. Daarom hebben we je stem hard nodig!

Help jij mee? Stem dan op de Stichting Mariëtte’s Child Care en vraag of al je familieleden, vrienden en kennissen dit ook willen doen! Stemmen is een kleine moeite, maar van grote betekenis voor de kinderen in Ghana en de gezinnen die wij ondersteunen.

OF STEM VIA DEZE QR-CODE

LET OP: je stem is pas geldig als je deze hebt bevestigd via de link die je na ca. 15 minuten ontvangt in je inbox/spambox. Stemmen kan tot en met 14 november.

HULP HARD NODIG
Deze te winnen donatie is meer dan welkom! Mariëtte en Moses hebben voor kindertehuis Hanukkah in Ghana en voor de basis- en middelbare school jaarlijks minimaal 125.000 euro nodig om de kosten te kunnen dekken. Denk hierbij aan eten en drinken voor de ruim veertig kinderen in kindertehuis Hanukkah, onderhoudskosten, elektriciteits- en ziekenhuiskosten.

JURERING
Op donderdag 26 november 2020 worden de vijf goede doelen met de meeste stemmen bekend gemaakt op de website van Actie Warm Hart. Deze top vijf wordt uitgenodigd voor een presentatie over hun goede doel op zaterdag 12 december 2020. Deze presentaties worden beoordeeld door een onafhankelijke KRO-NCRV jury. Daarna worden de drie winnaars bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking.