Mensen die onze nieuwsbrief maandelijks lezen, weten dat we meer dan ooit, dankbaar zijn voor alle betrokkenheid en donaties die we ontvangen. Zeker nu we zien dat in deze corona-tijd veel gebruikelijke inkomsten (bijvoorbeeld uit de komst van vrijwilligers en acties vanuit scholen) komen te vervallen.

Donatie Stichting Destino

Eén van de spontane en welkome donaties is onlangs gekomen van Stichting Destino; een stichting die al jarenlang het werk van Mariëtte en Moses in Ghana steunt.
De donatie van 500 euro zal gebruikt worden om een oogoperatie uit te voeren bij Esther. Wij helpen Esther al jarenlang. Door een oogaandoening is zij zo goed als blind. Wij hopen dat dit door een operatie kan worden verholpen. We wachten de planning van het ziekenhuis af. Deze ingreep vindt namelijk gebruikelijk elke 2 of 3 maanden plaats.

In de tussentijd…

In de tussentijd helpen we Esther en haar familie door geld en eten te geven. Ze woont op dit moment in een compound, waar mensen haar helpen met het bereiden van maaltijden en het wassen van kleding.
Bedankt Stichting Destino voor jullie jarenlange betrokkenheid en deze extra steun.

Onze stichting ontvangt géén subsidie van de Ghanese of Nederlandse overheid. Wij zijn volledig afhankelijk van de giften van particulieren en bedrijven. 

Zelf een donatie overmaken?

Wanneer je zelf een bedrag wilt overmaken, dan kan dit naar ons IBAN-nummer: NL46ABNA0619509341 / BIC ABNANL2A
Bij deze overboekingen kunnen wij je helaas niet bedanken. Wil je wel een bedankje ontvangen, noteer dan je naam en adres bij ‘omschrijving/ betalingskenmerk’.