In 2008 heeft het bestuur van de Stichting Mariëtte’s Child Care het besluit genomen om (naast onze vaste ambassadrice Selma van Dijk) een ambassadeur te vragen de Stichting een jaar lang te vertegenwoordigen. Dit zijn altijd mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten voor onze stichting.

Tijdens de Pluk voor Kindergeluk actie eind maart 2022 hebben we de ambassadeursstaf overgedragen aan Christine Lommerse.
Onlangs bracht onze voorzitter Marjo van Dijck een bezoek aan Duitsland om Hildegard en Hubert Hölscher te laten weten dat we hen graag benoemen als ambassadeurs voor 2023/2024. Hildegard bezocht in 2019 en 2022 kindertehuis Hanukkah en is dagelijks bezig om zich in te zetten voor onze stichting. Hubert geeft geregeld lezingen. De vergoeding die hij hiervoor ontvangt schenkt hij aan ons kindertehuis. Ook schrijft hij momenteel een boek dat waarschijnlijk eind dit jaar verschijnt. De opbrengst van dit boek komt ten goede komt aan kindertehuis Hanukkah.

We willen Christine heel hartelijk bedanken voor haar inzet en feliciteren Hildegard en Hubert met deze rol in het nieuwe jaar. We hopen deze zomer de ambassadeursstaf officieel aan hen te kunnen overhandigen tijdens een vrijwilligersdag. Informatie volgt zo spoedig mogelijk.