Jullie zijn van ons gewend dat we jaarlijks een ambassadeur benoemen. De staf wordt jaarlijks van ambassadeur naar ambassadeur overgedragen tijdens een Hanukkah-dag.
Dit keer doen we het even anders.

We hebben besloten om Francis van der Klooster voor het komende jaar te benoemen als ambassadeur. Zonder haar medeweten hebben we Francis naar een nabij gelegen restaurantje gelokt om haar daar te verrassen.
Muriel Vels, onze huidige ambassadeur, was hier ook aanwezig om de staf over te dragen.
Namens Stichting Mariëtte’s Child Care waren Marjo, Gerrit, Sam en Sandy aanwezig. Ook waren Hester en Jetske van de partij; twee vriendinnen van Francis die ook enorm veel doen voor Hanukkah.

We moeten eerlijk zeggen dat het voor ons best lastig is om te bepalen wie de nieuwe ambassadeur wordt. Er zijn namelijk zoveel mensen die zich zo enorm hard inzetten om het werk van Mariette en Moses in Ghana te ondersteunen.

Toch is onze keuze voor dit jaar op Francis gevallen. Zij zet zich al jarenlang in voor onze stichting en organiseert diverse activiteiten om geld in te zamelen via Circle for Kids. O.a. door de verkoop van tweedehands kinderkleding en speelgoed en in de wintermaanden door de verkoop van vogeltaarten. Daarnaast coördineert zij het uitzoeken en vullen van de container die binnenkort naar Ghana gaat. Dank je wel Muriel voor je ambassadeurschap van afgelopen jaar. En Francis, dank je wel voor alles dat je voor ons doet. En gefeliciteerd met je ‘benoeming’.