Een bericht van Mariëtte:

“Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, heb ik vier maanden geleden het besluit moeten nemen om naar Nederland te vertrekken, in verband met gezondheidsproblemen. Dit ging allemaal zo snel, dat ik niet eens de mogelijkheid heb gehad op een rustige manier afscheid te nemen van de kinderen van Hanukkah. De kans is mij geboden om voor anderhalve week terug te gaan naar Hanukkah en zo de kinderen en natuurlijk Moses weer te zien.


Het weerzien met de kinderen was zo bijzonder. Wat heb ik al deze lieve kinderen de afgelopen vier maanden gemist. Het is heel erg dubbel om hier te zijn. Het is fijn om ze weer allemaal te kunnen knuffelen, maar ik weet ook dat ik volgende week alweer afscheid van ze moet nemen. Achttien jaar was dit mijn thuis, en nu ben ik hier voor een korte periode.


Voor nu ga ik nog optimaal genieten van de bijzondere tijd die ik hier mag doorbrengen en van alle gezellige, mooie en grappige momenten met de kinderen.”