Op zaterdag 2 september was onze Hanukkah-dag in Leusden. Terugblikkend kunnen we zeggen dat het een buitengewoon succesvolle dag was. Het was fantastisch om elkaar eindelijk weer te kunnen ontmoeten. Het hoogtepunt van deze dag was de overhandiging van de ambassadeursstaf door onze ambassadeur Selma van Dijk aan Hildegard en Hubert Hölscher. Zij zullen vanaf nu de rol van ambassadeur op zich nemen, en we zijn hen daar enorm dankbaar voor. We willen ook graag Christine Lommerse hartelijk bedanken, die het afgelopen jaar de ambassadeurstaak heeft vervuld.

Bovendien werd Selma van Dijk zelf in het zonnetje gezet, omdat zij al meer dan tien jaar onze toegewijde ambassadrice is. Jolanda (van gelukspopjes_en_zo, voorheen Filantrojopie) creëerde speciale Ghanese gelukspoppetjes voor alle aanwezigen, dus ook zij werd bedankt voor haar creatieve inzet, alsmede onze secretaris Sandy Hof-Teeuwen.

Daarnaast was de verkoop van onze Ghanese producten een groot succes, met name de verkoop van de door de kinderen gemaakte schilderijen. De volledige opbrengst van de verkopen gaat naar kindertehuis Hanukkah.

We willen graag iedereen bedanken voor hun betrokkenheid bij het kindertehuis Hanukkah en voor hun aanwezigheid in Leusden.