We hebben goed nieuws over Grace. Eerder deelden wij het bericht dat Mariëtte het verzoek van Social Wellfare had gekregen of Grace weer terug kon komen naar Hanukkah. Een meisje dat eerder 2,5 jaar bij ons is geweest.

Nadat ze weer bij ons is komen wonen viel het ons op dat Grace scheef liep. Dat hebben we voor de zekerheid laten onderzoeken in het orthopedisch ziekenhuis in Accra. Uit de onderzoeken is gebleken dat haar heup gebroken is. Volgens de arts is dit een oude breuk, van ongeveer een half jaar tot een jaar geleden. Door deze breuk is ook haar knie versleten, omdat ze in de loop van de tijd anders is gaan lopen. Het bedrag dat nodig is voor de heupoperatie bedraagt 13.000 euro.

We hebben goed nieuws! Dankzij de vele donaties hadden we al een geweldig bedrag ontvangen. Een anonieme sponsor heeft ons laten weten dat op Kerstavond dit tot het benodigde bedrag wordt aangevuld, zodat de operatie van Grace ingepland kan worden. Wij bedanken iedereen voor alle steun, de georganiseerde acties en donaties, waardoor de heupoperatie van Grace op korte termijn mogelijk is.

Liefs, Mariëtte en Moses