Wat hebben we zondag 3 september weer een bijzonder geslaagde en zonnige Vrijwilligersdag gehad. Dit keer in het oosten van het land.
We willen iedereen bedanken voor de komst. Het was fijn om zoveel mensen te begroeten die al jarenlang ons werk een warm hart toedragen en zoveel nieuwe gezichten te zien.

De staf van ambassadeur Sander van Weert werd tijdens de Vrijwilligersdag overgedragen aan Muriël Vels, een vrijwilligster die geregeld in Ghana is geweest en bijzonder betrokken is bij het werk van Mariette en Moses. Dank je wel Sander voor wat je voor de stichting betekent en natuurlijk wensen we Muriël veel succes in haar nieuwe ‘rol’.

De Vrijwilligersdag werd afgesloten met een digitale Hanukkah Quiz en de trekking van de loterij. Deze heeft 415 euro voor Stichting Mariëtte’s Child Care opgebracht. Ook hebben we 529 oude mobiele telefoons ingezameld (waar we een recycle vergoeding voor ontvangen).

Tot slot willen we Riekie Schoonewille en haar familie nogmaals bedanken voor het ter beschikking stellen van de geweldige locatie en alle heerlijke hapjes en drankjes. Fantastisch wat jullie hebben gedaan.