Wil je genieten van een heerlijk 6-gangen diner in Hillegom op 7 mei? En ook nog ons kindertehuis in Ghana steunen? Dan is dit initiatief van Reinier van Egmond & John Verhees wellicht iets voor jou!Graag delen we hieronder de informatie van Reinier en John over hun mooie initiatief; een benefiet diner voor kindertehuis Hanukkah, waarbij Mariette Asagbo-Krouwel van kindertehuis Hanukkah aanwezig zal zijn:

Op zondag 7 mei organiseren wij voor de derde keer een benefietdiner ten behoeve van kindertehuis Hanukkah / stichting Mariette’s Child Care in Ghana. Dit kindertehuis dragen wij al jaren een warm hart toe. Onze huiskamer in Hillegom transformeren wij graag naar een privé restaurant. De dinertafel dekken wij met mooi damast, feestelijk porselein en weelderig tafel zilver. Met elkaar genieten we -ontvangst 14:30 uur- van een mooi 6-gangen diner en bijpassende wijnen of frisdranken. Mariëtte is dan in Nederland en vertelt graag tussen de gangen door over haar mooie missie en dankbare werk. De kosten die bepaal jijzelf! Laten we je wel aanmoedigen gul te doneren; ze hebben het zo hard nodig!

Wil je een plek aan deze ‘Koninklijke’ benefiettafel (maximaal 15 personen) reserveren stuur ons dan een berichtje!
06-30574397 / johnrein@casema.nl

Als je niet aan tafel kunt of wilt zitten, kun je ook doneren op: NL46ABNA0619509341 o.v.v. Huiskamerdiner. Voor meer informatie: Mariëtte’s Child Care – Kindertehuis Hanukkah