Afgelopen Paasweekend bedacht Renier van Egmond uit Hillegom een super attente taartenactie voor kindertehuis Hanukkah. Facebook-vrienden konden ‘bieden’ op een kwart- of appeltaart met taartschaal, gebakbordjes en vorkjes. Renier ontving super leuke reacties van mensen die wel zin hadden in een taart, maar ook mensen die een donatie deden voor kindertehuis Hanukkah. We hebben op dit moment maar liefst 335 euro mogen ontvangen naar aanleiding van dit leuke initiatief.
Een bedrag waar Mariette maar liefst twee maanden lang vers fruit en verse groente voor kan kopen voor de 60 mensen die in verband de lockdown tijdens het corona-virus op dit moment binnen Hanukkah verblijven (de kinderen van Hanukkah, de mama’s en hun eigen (kleine) kinderen). Iets dat Mariëtte zeker in deze tijd belangrijk vindt; het geven van gezonde voeding!

Dank je wel Reinier en alle donateurs voor jullie steun. We kunnen alle hulp in deze tijd hard gebruiken, nu veel van de geplande sponsorevenementen en lokale donaties niet doorgaan. Namens ons allemaal HARTELIJK DANK!