ALLE GEBEDEN EN HET BRANDEN VAN KAARSJES ZIJN WELKOM!
Medasi.
Mariëtte

Sinds Lucas afgelopen donderdag is geopereerd, is het een strijd waar hij doorheen gaat.

De operatie is op zich goed gegaan, maar doordat hij veel bloed heeft verloren tijdens de operatie, heeft hij een bloedtransfusie nodig.

De afgelopen drie dagen hebben ze geprobeerd hem dat te geven maar jammer genoeg reageerde hij daar de eerste twee keer erg slecht op. Elke keer als hij een zak bloed kreeg, kreeg hij een allergische reactie; rillingen en koorts , waardoor ze moesten stoppen en de artsen uren met hem bezig waren om hem weer stabiel te krijgen.

Lucas zie ik met de dag verzwakken en een lichtere huidskleur krijgen. Gisterenavond hebben ze hem een ander type bloed gegeven: O negatief om te kijken of dat beter was.

Hij reageerde daar toen niet heftig op. Maar in de nacht is hij erg achteruit gegaan. Ze weten niet goed waardoor het komt.

Ook heeft Lucas een dubbele longontsteking gekregen. Ze zeggen dat dit kan zijn ontstaan door het bloed waarop hij niet goed reageerde.

Ik moet eerlijk zeggen dat de artsen nu heel erg hun best doen en er alles aan doen om Lucas te helpen. Hij krijgt er nu weer een andere antibiotica bij. Vanmiddag liep de koorts op tot 42 graden. Ik bid dat deze antibiotica gaat aanslaan en hij weer snel gaat opknappen.

Ik weet zeker dat als hij stabiel is en naar huis mag hij met de dag meer gaat opknappen doordat hij de liefde en gezelligheid van zijn familie in Hanukkah om zich heen voelt. ❤️