Actie ‘Warm Hart’ van KRO-NCRV

DOWNLOAD HIER DE A4 POSTER VOOR DEZE ACTIE EN HELP STEMMEN TE WERVEN.

DOWNLOAD HIER DE A3 POSTER VOOR DEZE ACTIE EN HELP STEMMEN TE WERVEN

STANDAARD TEKST VOOR WHATSAPP/ EMAIL BERICHT OM STEMMEN TE WERVEN.

Elk jaar organiseert KRO-NCRV een goede doelen actie ‘Warm Hart’. Met deze actie geeft KRO-NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen. Doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme samenleving. Zij maken kans op een donatie van natie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.

Wij zijn 1 van de goede doelen die kans maakt op de hoofdprijs van 10.000 euro. Hiervoor hebben we jouw stem nodig. (Stemmen kan van 10 september tot en met 14 november 2020).

Help jij mee? Stem dan op de Stichting Mariëtte’s Child Care en vraag of al je familieleden, vrienden en kennissen dit ook willen doen! Stemmen is een kleine moeite, maar van grote betekenis voor de kinderen in Ghana en de gezinnen die wij ondersteunen.

OF STEM VIA DEZE QR-CODE

Je stem is geldig als deze is bevestigd via mail

Een stem is alleen geldig wanneer je je stem bevestigt in de e-mail
van KRO-NCRV. Die email ontvangt de stemmer direct (tot maximaal 15 minuten) na het stemmen en bevat een bevestigingslink om de stem definitief te maken. Heb je de e-mail niet ontvangen? Misschien is de e-mail in de spambox beland. Zo niet, dan kunt u contact opnemen via actiewarmhart@kro-ncrv.nl. Een persoon kan maar één keer stemmen. Stemcomputers en robotstemmen worden niet meegerekend
(dit zijn ongeldige stemmen).

Jurering

Op donderdag 26 november 2020 worden de vijf goede doelen met de meeste stemmen bekend gemaakt op de website van Actie Warm Hart. Deze top vijf wordt uitgenodigd voor een presentatie over hun goede doel op zaterdag 12 december 2020. Deze presentaties worden beoordeeld door een onafhankelijke KRO-NCRV jury. Daarna worden de drie winnaars bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking.

Wordt lid van KRO-NCRV en zij doneren 10 euro

Een nieuw lid is geld waard! Voor elk nieuw KRO-NCRV lid dat zich aanmeldt via onze actiepagina, doneert KRO-NCRV €10,- aan onze stichting. Kortom: word lid van KRO-NCRV en steun Kindertehuis Hanukkah direct met een donatie van €10,- namens KRO-NCRV.