Wij hebben 5.000 euro gewonnen!

Wat hebben we vandaag een spannende dag achter de rug!

Zoals je wellicht weet was Stichting Mariëtte’s Child Care aangedragen als goed doel voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV. Deze aanmelding werd gehonoreerd met nog 103 andere goede doelen. Maar liefst 2.450 stemmers hebben ervoor gezorgd dat Stichting Mariëtte’s Child Care bij de vereiste laatste vijf eindigde om de finale te bereiken.  

Vandaag was de grote dag. Marjo van Dijck, Selma van Dijk en Sandy Hof-Teeuwen van Stichting Mariëtte’s Child Care gaven een online presentatie aan de jury van KRO-NCRV, waaronder de KRO-NCRV directievoorzitter Peter Kuipers. Mariëtte, Moses en de kinderen konden de beelden meekijken vanuit Ghana. 

En we hebben geweldig nieuws te melden: we hebben een bedrag gewonnen van maar liefst 5.000 euro!! Dit gewonnen geldbedrag is zo welkom om het werk van Mariëtte en Moses in kindertehuis Hanukkah (en niet te vergeten de basisschool en Junior High School) te steunen.

We zijn iedereen enorm dankbaar voor alle betrokkenheid en het uitbrengen van hun stem en voor de erkenning en het toegekende geldbedrag van de KRO-NCRV.