Zondag 18 maart 2018 organiseren Christine Hoogendoorn en Reinier van Egmond uit Hillegom weer de bijzondere actie ‘Pluk voor Kindergeluk’, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan kindertehuis Hanukkah van de Nederlandse Mariëtte Krouwel.

Na afloop van het jaarlijkse Tulip Trade Event, dat de firma ‘Nord Lommerse Flower Bulb Group’ in Hillegom voor hun (internationale) klanten organiseert, kunnen liefhebbers van tulpen deze plukken uit de tentoonstellingsbakken in de expositiehal in Hillegom. Meer dan tweehonderd nieuwe en luxe tulpsoorten worden tentoongesteld. In totaal meer dan 100.000 tulpen.

Vorig jaar waren Christine en Reinier blij verrast door de geweldige opkomst en de opbrengst van maar liefst 3.000 euro. Dit jaar hopen ze nog meer mensen kennis te laten maken met de prachtige tulpen en tegelijkertijd een mooi bedrag bijeen te krijgen door de verkoop van de tulpen en zo bij te dragen aan het geluk van de Ghanese kinderen.

Elke bos tulpen (20 stuks) die geplukt wordt, kost 3 euro.

Jong en oud zijn van harte welkom tijdens deze (overdekte) tulpenplukdag.

WAAR EN WANNEER:
Zondag 18 maart 2018
Tijd: 11.00-17.00 uur
Nord Lommerse, Nieuweweg 2 in Hillegom
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar.
Toegang is gratis.

Bekijk hier de promofilm die Avalanche Film (kosteloos) voor ons maakte!

P.S. En wat ook nog heel erg leuk is: onze lieve en betrokken ambassadrice Selma van Dijk (SBS-6 presentatrice) is tijdens de actie Pluk voor Kindergeluk op 18 maart 2018 bij Nord Lommerse in Hillegom, ook van de partij. Al jarenlang draagt zij onze stichting een warm hart toe.

Bekijk hier de succes-film die de kindjes hebben opgenomen voor Christine en alle vrijwilligers.