Het is alweer bijna een jaar geleden dat we een bericht deelden online over een moeder met  vier kinderen, waarvan een kind met een beperking die met een hulpvraag bij Mariëtte aanklopte voor hulp. (lees hier). Dankzij deze oproep meldde een donateur zich bij ons, met het fantastische bericht deze vrouw en kinderen financieel te willen steunen.

We geven graag een update over dit gezin. Het gaat goed met hen. De moeder is onlangs (voor de lock-down) langsgekomen bij kindertehuis Hanukkah om spullen te komen halen. Dit gebeurt iedere maand. Ook krijgt de moeder maandelijks geld voor de verzorging van haar vier kinderen. Declaf, de jongen met een beperking, gaat nu af en toe naar een plek waar ze speciale fysio-behandelingen geven. De overige drie kinderen gaan naar school. De moeder is bijzonder blij en dankbaar voor de hulp die ze krijgen.

Helaas door de corona-maatregelen zijn de kinderen nu thuis. Ook zij gaan nu niet naar school.
We zijn onze donateur(s) bijzonder dankbaar. Dankzij de donaties kunnen we niet alleen zorgen voor de kinderen in ons kindertehuis, maar ook zoals in dit geval, families helpen in onze omgeving.