Hierbij delen we het persbericht dat firma Nord Lommerse heeft opgesteld i.v.m. de actie Pluk voor Kindergeluk:

Hillegom, 16 maart 2020 – De bijzondere actie ‘Pluk voor Kindergeluk’ op zondag 22 maart wordt in verband met de aangescherpte richtlijnen rondom het corona-virus geannuleerd. Christine Lommerse-Hoogendoorn organiseerde deze actie dit jaar voor de vierde keer, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Ghanese kindertehuis Hanukkah van de Nederlandse Mariëtte Krouwel.

De bedoeling was dat na afloop van het jaarlijkse Tulip Trade Event, dat de firma ‘Nord Lommerse Flower Bulb Group’ in Hillegom voor hun (internationale) klanten organiseert, de tulpen geplukt konden worden uit de tentoonstellingsbakken in de expositiehal in Hillegom.

“Het is een grote teleurstelling dat we deze geweldige actie moeten annuleren”, aldus Christine. “Voor iedereen, zo ook voor ons bedrijf Nord Lommerse heeft het corona-virus catastrofale gevolgen; het Tulip Trade Event is ook geannuleerd. Maar ik vind het zo’n teleurstelling dat we dit jaar het kindertehuis van Mariëtte niet kunnen helpen. Vorig jaar haalden we met deze actie maar liefst 12.000 euro op. Een geweldig bedrag dat we nu helaas niet kunnen doneren, terwijl ik weet dat Mariëtte dit bedrag zo goed kan gebruiken”.

Christine hoopt dat de mensen die de intentie hadden dit jaar het tulpenpluk-evenement te bezoeken, wellicht symbolisch de bossen tulpen willen doneren. “Ik heb vorig jaar tijdens mijn bezoek aan Ghana met eigen ogen gezien wat Mariëtte en haar man Moses in Ghana betekenen voor de Ghanese kinderen. Niet alleen in hun eigen gebouwde kindertehuis, maar ook in hun basisschool en onlangs in gebruik genomen Junior High School. Het zou geweldig zijn als we ondanks dat onze tulpenpluk-actie dit jaar niet kan plaatsvinden, we toch iets voor Mariëtte kunnen betekenen”.

Mensen die willen doneren, kunnen dit doen via: NL46ABNA0619509341 t.n.v. Stichting Mariëtte’s Child Care, of via de doneerbutton op de website (iDeal): http://mchildcare.nl/steun-ons/doneren/