Al jarenlang is ‘KoSa Beach Resort’ in Cape Coast een plek waar niet alleen Moses en ik graag naartoe gaan, maar ook onze vrijwilligers.
Wanneer we ook komen, we worden altijd gastvrij ontvangen door het Nederlandse echtpaar Nol en Annelies en hun team.

Een tijdje geleden hebben wij van Nol en Annelies een geweldig cadeau gekregen. We krijgen twee nachten cadeau in hun resort, met alle kinderen van Hanukkah.
We vinden het zo fijn om dit te gaan doen! Elk kind verdient een moment van onbezorgdheid, liefde en plezier. Een moment om te spelen en te genieten van het leven.

In ons kindertehuis Hanukkah groeien de kinderen op met onze intentie hen zoveel mogelijk liefde en goede omstandigheden te bieden, omdat zij niet kunnen worden verzorgd door hun ouders en/of directe familieleden. We zorgen voor scholing, gezondheidszorg, eten en drinken. Toch merken we dat de kinderen ook wel eens behoefte hebben om buiten de muren van Hanukkah te zijn. Om meer te ervaren van de omgeving en de Ghanese cultuur.

We zijn enorm blij dat we aankomend weekend met de kinderen van 8 tot 16 jaar naar Kosa Beach Resort mogen gaan, dankzij de gulle gift van Nol en Annelies.
Inge heeft door het organiseren van diverse acties in Nederland geld ingezameld om de kosten voor het eten en vervoer te kunnen betalen.
Wij kijken nu al enorm uit naar dit weekend en weten zeker dat de kinderen dit weekend niet snel zullen vergeten.

We zijn Inge en iedereen die haar actie heeft ondersteund enorm dankbaar. En natuurlijk Annelies en Nol van KoSa Beach resort.
Jullie zijn geweldig.