Inge Oude Nijeweme, vrijwilligster en tevens voorzitter van Stichting Mariëtte’s Child Care, zet zich met enorm veel enthousiasme in voor kindertehuis Hanukkah.

Zo is zij mede-organisator van de benefietvoorstelling genaamd ‘Mijn wereld, jouw wereld, onze wereld’, dat in oktober en november 2017 te zien zal zijn. De opbrengst van deze voorstellingen gaat voor 100% naar kindertehuis Hanukkah in Ghana en naar missionaris Alfons Huisken in Kameroen.

Het is een voorstelling geregisseerd door Karel Kunne, geïnspireerd op de ervaringen die Inge Oude Nijweme en Bertie Borggreve opdeden bij hun bezoeken aan het kindertehuis Hanukkah (Ghana) en het regenwoud van Kameroen.
Inge en Bertie hebben ervaren hoe hun wereldbeeld op slag is veranderd na hun vrijwilligerswerk in Afrika.

Een wereld waar armoede, rijkdom, blank, zwart, dans, zang en muziek hun leven drastisch heeft veranderd. Hun belevenissen waren zo aansprekend dat regisseur Karel Kunne er door geïnspireerd werd. Dit heeft geleid toch een prachtige theatervoorstelling vol boeiende verhalen en indrukwekkende beelden, omlijst door prachtige zang en dans uit beide werelden.

Laat je verrassen en kom genieten van een hele bijzondere voorstelling!

AGENDA & KAARTVERKOOP:

Kulturhus Denekamp
Zondag 29 oktober 14.30 uur
Zaterdag 4 november 20.00 uur
www.kulturhusdenekamp.nl

 

Stadstheater De Bond Oldenzaal
Zondag 5 november 14.30 uur
www.stadstheaterdebond.

Op de hoogte blijven van al het nieuws over deze voorstelling? Volg dan hier de FB-pagina van deze voorstelling.