Steun ons en doneer op NL46ABNA0619509341|info@mchildcare.nl

Nieuws

8 12, 2016

Kerstwens van ambassadrice en SBS6-presentatrice Selma van Dijk

Wat een ontzettend bijzondere kerstwens maakte Selma van Dijk, onze ambassadrice en SBS6-presentatrice voor Mariette en Moses en alle kindjes in Hanukkah!

KLIK HIER om de film te bekijken.

Dank je wel lieve Selma! Wij wensen jou ook hele mooie dagen toe!

29 11, 2016

Nadia weer naar huis

Goed nieuws! Nadia is weer opgeknapt en inmiddels weer thuis. Ze heeft langer dan een maand in het ziekenhuis gelegen, maar dat is gelukkig voorbij. Wat fijn dat ze weer bij haar broertjes en zusjes op Hanukkah.

23 11, 2016

Groot feest: Hanukkah 10 jaar!

Lieve Mariette en Moses,

Vandaag vieren jullie samen met de kinderen, medewerkers en vrijwilligers het 10 jarig jubileum van Hanukkah. 10 jaar geleden zijn jullie als idealistische, bevlogen jonge mensen van 22 en 29 jaar jullie droom gaan waarmaken ; een klein kindertehuis, waarin ieder kind gezien mag worden , herkend en erkend, met of zonder handicap, van welk geloof of achtergrond ook.
Honderden kinderen in en buiten Hanukkah zijn geholpen, soms toevallig door een infuus bij te stellen in een ziekenhuis , soms door even op krachten te mogen komen in Hanukkah voordat ze weer naar hun ouders in afgelegen dorpjes terug gingen, maar meer nog door een langer verblijf in Hanukkah.
Veel kinderen zijn de afgelopen jaren weer herenigd met […]

23 11, 2016

Hanukkah 10 jaar: felicitatie van Jackie Teerenstra

Wat een feest en wat een lieve felicitaties ontvingen we voor ons tienjarig bestaan. Zo ook van zangeres Jackie Teerenstra.

Kijk hier voor haar felicitatie!

23 11, 2016

Nieuwe traditionele kleding voor de kinderen dankzij windlichtjes actie

Het feest dan we in verband met ons 10-jarig bestaan samen hebben mogen vieren zit er op. We zijn iedereen dankbaar voor alle lieve woorden en felicitaties. Ook zijn we alle mensen dankbaar die eraan hebben meegewerkt om deze dag tot zo een mooi succes te maken.

Dankzij de windlichtjesactie van Inge Oude Nijeweme kon deze dag gesponsord worden en hebben we met het sponsorgeld nieuwe traditionele kleding en schoenen kunnen aanschaffen.

MEDASI!

23 11, 2016

Hanukkah 10 jaar: felicitaties van Steffie Zoontjes

De volgende lieve woorden ontvingen we van zangeres Steffie Zoontjes!
(Zangeres van o.a. Lean on me)

Allerliefste Mariette en Mozes, alle lieve kinderen en niet te vergeten Marjo en Gerrit.

Helaas ben ik een dag te laat, maar dat maakt mijn felicitatie niet minder gemeend.
VAN HARTE GEFELICITEERD!!! ❤
Ik vind het fantastisch dat jullie je allemaal al 10 jaar inzetten voor dit prachtige doel, het huis waar het goed voelt en iedereen zo welkom is. Waar niet alleen de kinderen van Hanukkah worden geholpen, opgevoed en zo worden geliefd, maar ook de mensen in de omgeving worden gesteund en geholpen.

Zo’n 6 jaar geleden alweer, ben ik met mijn moeder Toets naar het verre Ghana afgereisd om daar 2 weken te mogen vertoeven […]

19 11, 2016

Hanukkah 10 jaar: felicitatie van Selma van Dijk

Onze lieve en betrokken ambassadrice Selma van Dijk, bekend van o.a. Hart van Nederland, liet een super leuke en lieve felicitatie achter op onze FB-pagina.
Bekijk de felicitatie hier.

18 11, 2016

Film van de windlichtjesactie in Ghana

Bekijk hier het filmpje van de prachtige avond in Ghana. De vooravond van het tienjarig bestaan van Hanukkah.

18 11, 2016

Brand vanavond om 21.00 uur een kaarsje voor Hanukkah

Vavond, vrijdag 18 november, branden we om 21.00 uur Nederlandse tijd in Nederland en op Hanukkah de lichtjes die Inge onlangs verkocht voor onze stichting. Op dat bijzondere moment zullen Moses en Mariëtte samen met de kinderen een extra Prayersdienst verzorgen om met elkaar te kunnen danken voor de 10 jaren dat het kindertehuis Hanukkah bestaat maar ook willen we deze avond alle lieve mensen in Nederland extra danken die Hanukkah lief hebben.

Inge, die deze succesvolle actie heeft bedacht, is momenteel zelf ook in Hanukkah aanwezig om dit mooie moment mee te maken. Het moment zal vanavond ook op FB te bekijken zijn.

16 11, 2016

Sportdag Circle of Life School

Vandaag is er voor de Circle of Life school een sportdag georganiseerd.
Het was een super geslaagde ochtend. En wat hebben de kinderen, leraren en vrijwilligers genoten.